sestdiena, 2010. gada 15. maijs

vinnijs un viņa divi dvīņubrāļi iznīcināja cepuri, un atceraties,ja ejiet pa džungļiem būdami mēnesserdzīgi,lidojušas cepures neaizskariet!

sasodīti sen neesmu neko rakstījusi.

Šodien jūtos nedaudz pikta, jo pateicoties savai saslimšanai, netieku ne uz Jomas ielas svētkiem, uz kuriem tik ļoti vēlējos būt (pēdējos gadus biju bijusi, šķiet kļuvusi par tradīciju) Kā arī muzeju nakts, ak jā, liegt man nakts mākslu ir sāpīgi, auuu.
bet labi.
visu jau nevar vēlēties.

šobrīd kūpinu savā istabā Rimi pirktu vīraku Yogah, nav nemaz tik traki.
izbaudu vientulību.

skan krievu mūzika.., bet nav vēlēšanās parslēgt.
patīk, ka pēdējā laikā nešķiroju kādā valodā klausos skaņdarbus.

Ahā, šodien notika skate Skolēnu pilī ar impro teātri uz dziesmu svētkiem.
Samērā liels haoss un šī nebija mūsu iedvesmas krāšņākā uzstāšanās, pati nezinu kādus šizo murgus sarunāju... (Vainojiet antibiotikas, VAINOJIET TĀS :D) bet labi.
devos uz skolēnu pili ar kājām cauri miera ielas parkam (kapiem) un tas zaļums, kas valdīja apkart! lūk, to es nespēju aprakstīt, putni čivina.. šī sulīgā dzīvības krāsa un smarža, kas par smaržu. man ir pie vienas vietas, ka tur apakšā kkur ir kāds(..), un tas pat nav tik svarīgi, jo tas ir dabas process un mēs esam daļa no dabas.
(tikko ienāca prātā, ka tomēr negribu ,lai mani kremē, bet lab, vēl ir laiks pārdomām)


šodien man prātā nav krāšņi mākslinieciskie izteiksmes līdzekļi, piedodiet.

bet es atradu kādu stāstiņu pārdomām:

Kāds vīrs, kurš pats to neapzinādamies, allaž izskatījās ļoti saīdzis, kādu dienu gāja garām lielam spogulim, ieraudzīja tur pats sevi un – pārbijās. Viņš nodomāja: „ Ja visi cilvēki šādi izskatītos, tas būtu briesmīgi. Un es taču nemaz neesmu tik saīdzis kā izskatos.”
No šī brīža viņš izlēma vairāk smaidīt. Tas, protams, viņam nenācās viegli. Viņš to atkal un atkal aizmirsa, tāpēc izlīmēja visās iespējamās vietās zīmītes ar uzrakstu: „Vienkārši smaidi!”
Kad bija iemācījies smaidīt, viņš guva pirmo mācību: „Mans smaids kaitina cilvēkus”. Ja viņš, piemēram, uzsmaidīja kādai jaunai sievietei, kura gaidīja pie luksofora blakus esošajā automašīnā, viņa novērsa skatienu, jo izjuta to kā uzbāzīgu interesi. Ja viņš uzsmaidīja kādam vīrietim, tad sastapās ar tik dīvainu reakciju, kādu nekad iepriekš nebija pieredzējis.
Smaids ar acu kontaktu kaitina vairākumu ļaužu, jo smaidot acis izstrāvo ļoti daudz enerģijas. Tik daudz enerģijas ļaudis izstrāvo vien tad, kad izjūt īpašu tuvību vai uzticību. Tāpēc viņš vairs nemēģināja piespiedu kārtā veidot acu kontaktus.
Otrā viņa gūtā pieredze bija daudz labāka. Ja viņš, piemēram, sēdēja kafejnīcā un vienkārši smaidīja, nemeklējot kāda skatu, tad juta, ka citu viesu skatieni arvien biežāk vērsās pie viņa. Viņš pat spēja uztvert domas aiz šiem skatieniem: „Tas ir kāds trakais” vai „Vai viņš ir tikko iemīlējies?”, vai arī „Kāpēc viņš visu laiku smaida?” Šis trešais jautājums citos izraisīja daudz un dažādas domas.
Bieži nekas nenotika, bet dažreiz kāds viņu uzrunāja, un ar šo cilvēku viņš varēja bez jebkādiem pārpratumiem izveidot „acu kontaktu ar smaidu”.
Un kopš viņš bija pieņēmis lēmumu „vienkārši smaidīt” viņš bija kļuvis par laimīgu cilvēku.

Vēl kāds atklājums: „Viņš savu smaidu vairs nespēja apslēpt”.

Vienkāršs jautājums: „Vai Jūs smaidāt šajā brīdī?” :)

www.e-mistika.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru